Op onze corona informatiepagina vind je alles voor een onbezorgde vakantie bij Roompot.

Bungalow Limburg

In de prachtige natuurrijke omgeving van de natuurgebieden De Maasduinen en De Peel liggen de fraaie Resort Arcen bungalows in Limburg. Dit noordelijke deel van Limburg is ook de thuisbasis van verschillende thema-, speel- en dierenparken. Maar ook fraaie steden zoals Venlo, Roermond en Düsseldorf kunt u vanuit dit park eenvoudig bezoeken. Het gezellige vestingstadje Arcen ligt vrijwel naast het park, dus ook hier bent u zo. Daarbij is er op Resort Arcen ook veel te doen en te ontdekken, van verveling hoeft bij deze bungalows in Limburg dus nooit sprake te zijn. Het is een uitstekende locatie voor ieder seizoen en voor alle leeftijden en zeker ook voor de vakantieganger die van wat extra comfort houdt.

Een bungalow in Limburg voorzien van alle gemakken

De bungalows in Limburg op dit vakantiepark zijn namelijk werkelijk van alle gemakken voorzien. Sommige accommodaties hebben zelfs een privé zwembad, een bubbelbad of een sunshower. Bij de accommodaties kunt u heerlijk buiten zitten op het tuinmeubilair en genieten van het zonnetje wat zich in Limburg regelmatig laat zien. Veel accommodaties hebben luxe faciliteiten, zoals een sfeerhaard, een sauna of zelfs zo’n gezellige zitkuil. Ze hebben allemaal gratis wifi. Voor ieder reisgezelschap is wel een passende accommodatie te vinden. Er zijn bijvoorbeeld chalets voor 4 personen, villa’s voor 8 of 10 personen of familievilla’s voor 20 personen. Sommige villa’s hebben net zoveel badkamers als slaapkamers. Aan comfort en luxe dus geen gebrek bij uw bungalow in Limburg, dit vakantiepark heeft alle ingrediënten om er een heerlijke en ontspannende vakantie van te maken.

Ontdek onze accommodaties

Waterpret in ieder seizoen bij de bungalow in Limburg

Wat de faciliteiten op het park betreft heeft de vakantieganger zeker niets te klagen. Behalve de algemene faciliteiten zoals een supermarkt, fiets-, skelter- en mountainbikeverhuur, diverse eetgelegenheden en een wasserette zijn er ook nog tal van andere faciliteiten. Er zijn verschillende vormen van waterrecreatie, zoals in het natuurbad of in het overdekte zwembad met kinderbad. Vissen kunt u in de visvijver en basketballen op het basketbalveld. Een balletje slaan kunt u bij de minigolf of op de golfbaan in de buurt. Dan zijn er nog de vele speeltoestellen voor de kinderen, zowel binnen als buiten en de leuke Kids Club met Koos. Of de vele gratis sport- en animatie activiteiten. Er zijn verschillende sportvelden, maar u kunt bijvoorbeeld ook biljarten of tafelvoetbal spelen. Genoeg te doen dus op het park voor jong en oud.

Ontdek onze faciliteiten

Van mountainbikeroutes tot oorlogsmuseum

Als u de dag met de hele familie wilt afsluiten, kunt u dat natuurlijk doen in bijvoorbeeld het buffetrestaurant op het park. Maar u kunt ook met zijn allen naar het nabijgelegen Venlo rijden. Maar er zijn ook nog andere mogelijkheden voor dagjes uit, zoals het Zooparc Overloon of het deels overdekte attractiepark Toverland in Sevenum. De kinderen zullen dit geweldig vinden. Maar ook het openluchtmuseum de Locht in Melderslo of het indrukwekkende Oorlogsmuseum in Overloon zijn leuke opties voor uitstapjes. Liever op de fiets erop uit? De vele schitterende fietsroutes in Noord Limburg zijn een ware belevenis, zowel voor het gezin als voor de mountainbiker.

Ontdek de omgeving
<