Op onze corona informatiepagina vind je alles voor een onbezorgde vakantie bij Roompot.

Groepsaccommodatie Limburg

Met z’n alle genieten in een groepsaccommodatie Limburg

  • Geniet van de mooie omgeving. Ontdek de prachtige natuur in de omgeving en bezoek de karakteristieke dorpjes.
  • Vele uitstapjes en activiteiten. Er zijn vele faciliteiten voor jong en oud om te ontspannen of juist actief te zijn.
  • De beste aanbiedingen. Niet teveel betalen, maar toch genieten van de leukste dagen weg? Dan zit je bij ons aan het juiste adres.

Met z’n allen genieten in een groepsaccommodatie Limburg!

Ben je op zoek naar een groepsaccommodatie Limburg? Dan ben je bij Vakantiepark Resort Arcen aan het juiste adres! Een groepsaccommodatie Limburg is ideaal wanneer je er gezellig met uw familie, vrienden of collega’s even tussen uit wilt en gezellig in dezelfde woning wilt verblijven voor bijvoorbeeld een midweek weg. Je hoeft dan ook niet meer van de ene naar de andere woning te lopen, maar je kunt gezellig samen ontbijten en dineren. Gezellig genieten van een familieweekend, of juist werken aan de teambuilding tijdens jouw vakantie Limburg? Kies voor een vakantiehuis in Limburg op Resort Arcen!

Ontdek onze accommodaties

Een groepsaccommodatie voor iedereen!

Ondanks dat je met een groot aantal personen in een woning verblijft heb je in een groepsaccommodatie Limburg op Resort Arcen voldoende privacy. Onze woningen hebben geen grote slaapzalen, maar ruime 2- en 3-persoonsslaapkamers met comfortabele bedden. Zo kunt je je als de drukte je iets te veel wordt rustig terug trekken op uw slaapkamer, en daar bijvoorbeeld te ontspannen met een goed boek. Wil je echt optimaal ontspannen, dan kun je ook kiezen voor een van de wellness groepsaccommodaties op ons park, met daarin onder andere een sauna, bubbelbad en buitendouche! Voor iedereen is er wel een geschikte groepsaccommodatie Limburg op Resort Arcen!

Ontdek onze faciliteiten

Een heerlijke uitvalbasis voor een fantastische vakantie

Het hele jaar door kun je bij ons gebruik maken van verschillende leuke aanbiedingen, zodat je altijd een goedkope midweek weg boekt. Ook op het laatste moment is het nog mogelijk om er op uit te gaan als je gebruik maakt van onze last minute midweek weg aanbieding. Een compleet overzicht van onze aanbiedingen vind je op onze aanbiedingen pagina.

Ontdek de omgeving
<