Op onze corona informatiepagina vind je alles voor een onbezorgde vakantie bij Roompot.

Groepsaccommodatie Limburg

Met z’n alle genieten in een groepsaccommodatie Limburg

  • Geniet van de mooie omgeving. Ontdek de prachtige natuur in de omgeving en bezoek de karakteristieke dorpjes.
  • Vele uitstapjes en activiteiten. Er zijn vele faciliteiten voor jong en oud om te ontspannen of juist actief te zijn.
  • De beste aanbiedingen. Niet teveel betalen, maar toch genieten van de leukste dagen weg? Dan zit u bij ons aan het juiste adres.

Met z’n allen genieten in een groepsaccommodatie Limburg!

Bent u op zoek naar een groepsaccommodatie Limburg? Dan bent u bij Vakantiepark Resort Arcen aan het juiste adres! Een groepsaccommodatie Limburg is ideaal wanneer u er gezellig met uw familie, vrienden of collega’s even tussen uit wilt en gezellig in dezelfde woning wilt verblijven voor bijvoorbeeld een midweek weg. U hoeft dan ook niet meer van de ene naar de andere woning te lopen, maar u kunt gezellig samen ontbijten en dineren. Gezellig genieten van een familieweekend, of juist werken aan de teambuilding tijdens uw vakantie Limburg? Kies voor een vakantiehuis in Limburg op Resort Arcen!

Ontdek onze accommodaties

Een groepsaccommodatie voor iedereen!

Ondanks dat u met een groot aantal personen in een woning verblijft heeft u in een groepsaccommodatie Limburg op Resort Arcen voldoende privacy. Onze woningen hebben geen grote slaapzalen, maar ruime 2- en 3-persoonsslaapkamers met comfortabele bedden. Zo kunt u zich als de drukte u iets te veel wordt rustig terug trekken op uw slaapkamer, en daar bijvoorbeeld te ontspannen met een goed boek. Wilt u echt optimaal ontspannen, dan kunt u ook kiezen voor een van de wellness groepsaccommodaties op ons park, met daarin onder andere een sauna, jacuzzi en buitendouche! Voor iedereen is er wel een geschikte groepsaccommodatie Limburg op Resort Arcen!

Ontdek onze faciliteiten

Een heerlijke uitvalbasis voor een fantastische vakantie

Het hele jaar door kunt u bij ons gebruik maken van verschillende leuke aanbiedingen, zodat u altijd een goedkope midweek weg boekt. Ook op het laatste moment is het nog mogelijk om er op uit te gaan als u gebruik maakt van onze last minute midweek weg aanbieding. Een compleet overzicht van onze aanbiedingen vind u op onze aanbiedingen pagina.

Ontdek de omgeving
  • Dagelijks bereikbaar
  • Flexibel betalen

    Bij Roompot Vakanties kunt u altijd kosteloos in termijnen betalen. De eerste termijn moet u binnen 15 dagen na het boeken betalen. Het totaalbedrag moet 4 weken voor aankomst betaald zijn.

  • Gratis wijzigen

    Wilt u extra's bijkboeken, uw reisgezelschap uitbreiden of wilt u wijzigen van periode of verblijf? Bij Roompot Vakanties kan dit tot 28 dagen voor uw aankomstdatum en zonder extra kosten. De Gastenservice helpt u graag bij het wijzigen van uw boeking.