Op onze corona informatiepagina vind je alles voor een onbezorgde vakantie bij Roompot.

Het park

Bij Resort Arcen is iedere vakantie een feest! Op het park is een overdekt zwembad met kinderbad, een zwemmeer en visvijver te vinden dus dat betekend ongetwijfeld veel waterpret. Daarnaast zijn er genoeg andere leuke faciliteiten zoals een kinderboerderij, minigolfbaan, sportvelden en een indoor speeltuin. Voor ieder wat wils. De omgeving van het park is prachtig. Arcen ligt tussen de heide en bossen van het Nationaal Park De Maasduinen. Perfect voor een wandeling of fietstocht om lekker tot rust te komen in de natuur. Ook zijn er leuke activiteiten in de buurt. Breng een bezoek aan de kasteeltuinen, de Hertog Jan brouwerij of ZooParc Overloon. Heeft u meer zin in ultieme ontspanning? Ga dan naar het Thermaalbad Arcen. Kom heerlijk genieten in Noord-Limburg.

  • Dagelijks bereikbaar
  • Flexibel betalen

    Bij Roompot Vakanties kunt u altijd kosteloos in termijnen betalen. De eerste termijn moet u binnen 15 dagen na het boeken betalen. Het totaalbedrag moet 4 weken voor aankomst betaald zijn.

  • Gratis wijzigen

    Wilt u extra's bijkboeken, uw reisgezelschap uitbreiden of wilt u wijzigen van periode of verblijf? Bij Roompot Vakanties kan dit tot 28 dagen voor uw aankomstdatum en zonder extra kosten. De Gastenservice helpt u graag bij het wijzigen van uw boeking.