Zwembad

  • Overdekt zwembad
  • Peuter-/ kleuterbad

Een dag met minder mooi weer is helemaal niet zo erg als u op vakantie bent op Resort Arcen. Dan maakt u er gewoon een dagje zwembad van! Resort Arcen beschikt over een overdekt zwembad en een baby-, peuter-, en kleuterbad. Zwemmen met de hele familie is dus mogelijk!

Ook met mooi weer kan er gezwommen worden. Bij Resort Arcen ligt namelijk een klein strand, waarin heerlijk gespeeld en gezwommen kan worden. Perfect voor een warme dag waarop u even wilt afkoelen.

Het overdekte zwembad mag weer open. Yes, lekker zwemmen. Als iedereen zich aan de regels houdt, kan het zwembad open blijven. Gebruik van het zwembad is op eigen risico. Houd altijd 1,5 meter afstand van mensen uit een ander huishouden. Kinderen tot 18 jaar hoeven hier niet op te letten. Speelattributen zijn buiten gebruik en er is geen toezicht. Kom al in je badkleding naar het zwembad. De kleedhokken en kluisjes zijn namelijk gesloten. Ga bij de ingang van het zwembad linksaf, je komt dan binnen via de groepsruimte. Relaxen op de perrons kan nu even niet. Gebruik een stoel per persoon of per huishouden om handdoeken op te leggen. Uitgezwommen? Vertrek dan via de omkleedruimte links en verlaat direct het pand.