Op onze corona informatiepagina vind je alles voor een onbezorgde vakantie bij Roompot.

Last minute Limburg

Een last minutes naar Limburg zijn sowieso altijd leuk maar als je dan ook nog een last-minute in Limburg vindt op een fantastisch vakantiepark in een schitterende omgeving dan is het natuurlijk helemaal genieten. Het vakantiepark Resort Arcen ligt in Noord-Limburg, vlakbij de Duitse grens en is gelegen in een natuurrijke omgeving. Het vakantiepark zelf is zeer compleet waardoor je tijdens jouw last minute in Limburg van alle gemakken bent voorzien. Er zijn in de omgeving ook talrijke mogelijkheden voor leuke uitstapjes voor alle leeftijden. Als je voldaan in de accommodatie terugkomt na een uitstapje, dan gaat het genieten gewoon verder. De last-minutes in Limburg voor deze accommodaties zullen je uitstekend bevallen.

Een last minute in Limburg voorzien van luxe en comfort

Resort Arcen is zoals gezegd een zeer compleet vakantiepark. Niet alleen wat de faciliteiten betreft, maar ook als het gaat om de accommodaties. Er zijn hier verschillende typen villa’s en chalets te vinden voor ieder reisgezelschap. Zo is er bijvoorbeeld de wellness zwembad villa voor 8 personen. Dit is een vrijstaande villa met een sfeerhaard, een sunshower, een sauna en zelfs een privé zwembad. Dat is genieten in pure luxe. Maar ook de andere accommodaties voor 4, 8, 10 of 20 personen zijn van alle gemakken voorzien. Sommige villa’s hebben net zoveel badkamers als dat de villa slaapkamers heeft. De last minute in Limburg op dit vakantiepark biedt comfort en luxe genoeg voor tijdens jouw vakantie. In alle accommodaties heb je ook gratis wifi.

Ontdek onze accommodaties

Van alles te doen voor alle leeftijden

Op het vakantiepark heb je ook tal van faciliteiten die een last-minute in Limburg nog completer maken. Zo is er bijvoorbeeld een supermarkt, een wasserette, meerdere eetgelegenheden en een kinderboerderij. Maar er zijn nog veel meer mogelijkheden voor vermaak. Zo zijn er bijvoorbeeld vismogelijkheden en je kunt op het park fietsen, skelters en mountainbikes huren. Voor de waterpret is er het overdekte zwembad met kleuter- en peuterbad, maar ook het natuurbad. Voor de kinderen zijn er veel mogelijkheden voor klimmen en klauteren, zowel indoor- als outdoor mogelijkheden. Er is een Kids Club met Koos, maar ook tal van gratis sport- en animatie activiteiten bij de sport- en speelvelden. Met zijn allen een potje minigolf spelen is natuurlijk ook leuk en wil je liever gewoon golf spelen dan kan dat op de nabijgelegen golfbaan.

Ontdek onze faciliteiten

Van een schitterende natuur naar een geweldig avontuur

Zijn de kinderen nog niet uitgespeeld dan is een bezoek aan Ballorig in Venlo tijdens een last-minute in Limburg natuurlijk ook leuk. Of je gaat met zijn allen lekker smullen en spelen in het sprookjesachtige themapark Het Aardbeienland. Er bevinden zich in de directe omgeving van het vakantiepark verschillende thema-, attractie- en dierenparken, dus er is keuze genoeg. De prachtige fiets- en wandelroutes in de mooie natuurgebieden De Maasduinen en De Peel bieden veel mogelijkheden om van de natuur te genieten. Ook het nabijgelegen vestingstadje Arcen is erg leuk. Bezoek hier ook eens de Graanbranderij de IJsvogel. De ambachtelijke distilleerderij stookt zijn eigen alcohol.

Ontdek de omgeving
<