Ontspan in het heerlijke Limburg tijdens een midweekje weg

  • Geniet van de mooie omgeving. Ontdek de prachtige natuur in de omgeving en bezoek de karakteristieke dorpjes.
  • Vele uitstapjes en activiteiten. Er zijn vele activiteiten voor jong en oud om te ontspannen of juist actief te zijn.
  • Luxe accommodaties. Kies uit een ruim aanbod van luxe accommodaties voor 4 personen tot grote groepen van 20 personen.

Limburg staat bekend om haar prachtige heuvels, landschappen, bossen en karakteristieke dorpen en stadjes. De afwisselende omgeving is perfect om te wandelen of fietsen. Tijdens een midweek weg in Limburg heeft u voldoende tijd om de omgeving te ontdekken. Wilt u gaan fietsen? Een fiets is eenvoudig te huren op het park!

Op Vakantiepark Resort Arcen vindt u vele faciliteiten waaronder:

  • Overdekt zwembad
  • Baby-/ peuter-/ kleuterbad
  • Fiets verhuur
  • Vele sport & spel faciliteiten

Vakantiepark Resort Arcen heeft keuze uit maar liefst 21 verschillende accommodaties. Zo zit er voor iedereen wel een accommodatie bij. Van luxe 4-persoons buitenverblijf tot luxe familievilla voor 20 personen.

Bekijk onze accommodaties

Midweek weg

Wanneer u op zoek gaat naar een heerlijke vakantie in ons eigen land, dan heeft u een groot aantal mogelijkheden om uit te kiezen. Verschillende provincies, verschillende accommodaties en natuurlijk ook de duur van uw vakantie. Vind u een week te lang, maar een weekend te kort? Een midweek weg is dan voor u een perfect compromis! Wanneer u een midweek weg op Vakantiepark Resort Arcen boekt, dan kunt u heerlijk genieten van een fantastische vakantie. U arriveert op maandag op ons park en kunt vanaf 15:00 uw accommodatie betrekken. Voor die tijd kunt u natuurlijk al op het gemakje de omgeving verkennen, of genieten van een lekkere lunch in een van de leuke restaurantjes in Arcen. Tijdens uw midweekje weg heeft u daarna nog 3 volle dagen waarin u lekker kunt genieten van de faciliteiten op het park, en de prachtige omgeving kunt gaan ontdekken. Op vrijdag verlaat u om 10:00 uur uw woning met een heerlijk uitgerust gevoel, en kunt u natuurlijk ook nog een leuk uitstapje in de omgeving maken voordat u weer op huis aan gaat.

Paar dagen weg in Nederland

Het echte vakantie gevoel krijgt u al snel tijdens een paar dagen weg in Nederland. Ook al bevind u zich in uw eigen land, een andere omgeving en een vakantiepark wat op en top vakantie uit ademt zorgt al snel voor een hele andere sfeer. Een midweek weg helpt u ontsnappen aan de dagelijkse drukte, en zorgt er voor dat u heerlijk weer tot rust komt. Ook als u veel sport, of weekend diensten heeft, dan is een midweekje weg perfect als vakantie tussendoor!

Midweek weg met Kids

Tijdens uw midweekje weg op ons vakantiepark beleeft u zeker een heerlijke tijd. Of u nu lekker met z'n 2en komt, of met de hele familie, bij ons is er voor iedereen wel wat te doen tijdens uw midweekje weg! Lekker zwemmen in ons strandbad of in het overdekte zwembad, samen het minigolf parcours afleggen of sportief bezig zijn op een van de andere sportvelden. Uw kinderen vermaken zich in het animatie honk, het openluchttheater, of in de kinderboerderij. Onze leuke faciliteiten zorgen er voor dat iedereen geniet van een leuke midweek weg met kids!

Goedkoop een midweek weg

Het hele jaar door kunt u bij ons gebruik maken van verschillende leuke aanbiedingen, zodat u altijd een goedkope midweek weg boekt. Ook op het laatste moment is het nog mogelijk om er op uit te gaan als u gebruik maakt van onze last minute midweek weg aanbieding. Een compleet overzicht van onze aanbiedingen vind u op onze aanbiedingen pagina.