Op onze corona informatiepagina vind je alles voor een onbezorgde vakantie bij Roompot.

Midweek weg

Wanneer je op zoek gaat naar een heerlijke vakantie in ons eigen land, dan heb je een groot aantal mogelijkheden om uit te kiezen. Verschillende provincies, verschillende accommodaties en natuurlijk ook de duur van je vakantie. Vind je een week te lang, maar een weekend te kort? Een midweek weg is dan voor jou een perfect compromis! Wanneer je een midweek weg op Vakantiepark Resort Arcen boekt, dan kun je heerlijk genieten van een fantastische vakantie. Je arriveert op maandag op ons park en kunt vanaf 15:00 uw accommodatie betrekken. Voor die tijd kun je natuurlijk al op het gemakje de omgeving verkennen, of genieten van een lekkere lunch in een van de leuke restaurantjes in Arcen. Tijdens jouw midweekje weg heb je daarna nog 3 volle dagen waarin jij lekker kunt genieten van de faciliteiten op het park, en de prachtige omgeving kunt gaan ontdekken. Op vrijdag verlaat je om 10:00 uur je woning met een heerlijk uitgerust gevoel, en kun je natuurlijk ook nog een leuk uitstapje in de omgeving maken voordat je weer op huis aan gaat.

Paar dagen weg in Nederland

Het echte vakantie gevoel krijg je al snel tijdens een paar dagen weg in Nederland. Ook al bevind je je in je eigen land, een andere omgeving en een vakantiepark wat op en top vakantie uit ademt zorgt al snel voor een hele andere sfeer. Een midweek weg helpt je ontsnappen aan de dagelijkse drukte, en zorgt er voor dat jij heerlijk weer tot rust komt. Ook als je veel sport, of weekend diensten hebt, dan is een midweekje weg perfect als vakantie tussendoor!

Ontdek onze accommodaties

Midweek weg met Kids

Tijdens jouw midweekje weg op ons vakantiepark beleef je zeker een heerlijke tijd. Of je nu lekker met z'n 2en komt, of met de hele familie, bij ons is er voor iedereen wel wat te doen tijdens je midweekje weg! Lekker zwemmen in ons strandbad of in het overdekte zwembad, samen het minigolf parcours afleggen of sportief bezig zijn op een van de andere sportvelden. Je kinderen vermaken zich in het animatie honk, het openluchttheater, of in de kinderboerderij. Onze leuke faciliteiten zorgen er voor dat iedereen geniet van een leuke midweek weg met kids!

Ontdek onze faciliteiten

Goedkoop een midweek weg

Het hele jaar door kun je bij ons gebruik maken van verschillende leuke aanbiedingen, zodat je altijd een goedkope midweek weg boekt. Ook op het laatste moment is het nog mogelijk om er op uit te gaan als je gebruik maakt van onze last minute midweek weg aanbieding. Een compleet overzicht van onze aanbiedingen vind je op onze aanbiedingen pagina.

Ontdek onze aanbiedingen
<