Op onze corona informatiepagina vind je alles voor een onbezorgde vakantie bij Roompot.

Omgeving

Een dagje uit in Limburg?

Wilt u er even tussenuit, heerlijk ontspannen en toch genoeg mogelijkheden hebben qua uitstapjes? Dan bent u bij vakantiepark Resort Arcen aan het goede adres. Vanuit ons vakantiepark kunt u heel makkelijk een dagje uit in Limburg en omgeving. Met het hele gezin genieten van spannende achtbanen in attractiepark Toverland of de rijke natuur van De Groote Peel of de Maasduinen intrekken, te voet of op de fiets. Limburg biedt voor ieder wat wils. Een dagje uit in Limburg is een echte aanrader.

Bezienswaardigheden in Limburg

De Hertog Jan Brouwerij te Arcen vindt zijn oorsprong in 1914. De brouwerij in de Limburgse Maasvallei is dan uiteraard nog niet zo bekend als nu, maar intussen valt er genoeg over te vertellen. Een interessant verhaal over de brouwerij door de jaren heen met hoogtepunten voor de brouwerij, maar ook minder leuke gebeurtenissen. Eén van de bezienswaardigheden in Limburg die u niet wilt missen.

Attracties in Limburg

Attractiepark Toverland in Sevenum is zowel voor kinderen als volwassenen leuk. Een spannend dagje uit in Limburg! Het attractiepark beschikt over indoor- en outdoorattracties en is daardoor ook met minder weer leuk om te bezoeken. Zo zijn er razendsnelle glijbanen, achtbanen en een wildwaterbaan.

Ballorig Venlo in Venlo is een 4000m² binnenspeeltuin en gelegen aan de rand van het centrum. Voor kinderen is er van alles te beleven; zo zijn er verschillende ballenbakken, klimstellages en een aparte peuterhoek voor de allerkleinsten. Ook aan de volwassenen is gedacht. Er is horeca waar men kan genieten van een hapje en een drankje. Een dagje uit in Limburg waar het hele gezin plezier aan beleeft.

Natuurlijk zijn er nog veel meer attracties in Limburg.

Andere activiteiten in Limburg

Limburg biedt daarnaast nog meer leuke activiteiten en mogelijkheden voor een dagje uit. Te denken valt aan leuke musea en bijvoorbeeld ontspannende activiteiten.

Bij Thermaalbad Arcen kunt u genieten in de thermaalbaden en de verschillende sauna's. Verwen uw lichaam met massages in de whirlpools, op de bubbelbanken, door de onderwaterstraalmassages en een waterval. Heerlijk even ontspannen en tot rust komen. In Nationaal Park Maasduinen bij Bergen en Nationaal Park de Groote Peel bij Meijel-Asten-Nederweert kunt u genieten van diverse soorten landschappen zoals u die nog maar zelden tegenkomt. Sta versteld van de stuifzandruggen in de Maasduinen en ontdek hoe mooi natuur kan zijn in de Peel met hoogveen landschap en vele vogelsoorten.

Dit is slechts een kleine greep uit de vele activiteiten in Limburg en de bezienswaardigheden in de omgeving van Resort Arcen.

<