Op onze corona informatiepagina vind je alles voor een onbezorgde vakantie bij Roompot.

De Hertog-Jan Brouwerij

  • Regio: Limburg (NL)
  • Plaats: Arcen

De Hertog Jan Brouwerij in Arcen is opgericht in 1914 onder de naam 'Stoombierbrouwerij De Vriendenkring'. De brouwerij staat nog altijd op dezelfde plek als waar deze ooit begonnen is. Mooie verhalen over de geschiedenis van de brouwerij en interessante informatie over het reilen en zeilen van de brouwerij en het merk vandaag de dag, krijgt u te horen tijdens een rondleiding. Het is wel raadzaam vooraf te reserveren. U zult de authentieke koperen brouwketels zien, een kijkje nemen in de kelder, de moutlucht ruiken en natuurlijk de gelegenheid krijgen om dit bijzondere bier te proeven.

Meer informatie
  • Dagelijks bereikbaar
  • Flexibel betalen

    Bij Roompot Vakanties kunt u altijd kosteloos in termijnen betalen. De eerste termijn moet u binnen 15 dagen na het boeken betalen. Het totaalbedrag moet 4 weken voor aankomst betaald zijn.

  • Gratis wijzigen

    Wilt u extra's bijkboeken, uw reisgezelschap uitbreiden of wilt u wijzigen van periode of verblijf? Bij Roompot Vakanties kan dit tot 28 dagen voor uw aankomstdatum en zonder extra kosten. De Gastenservice helpt u graag bij het wijzigen van uw boeking.