Op onze corona informatiepagina vind je alles voor een onbezorgde vakantie bij Roompot.

Kasteeltuinen Arcen

  • Regio: Limburg (NL)
  • Plaats: Arcen

De Kasteeltuinen Arcen zijn echt een bezoek waard. U vindt in de Kasteeltuinen prachtige bloemen en planten in mooie tuinen als het Rosarium, het Lommerrijk en de Oosterse watertuin. Gedurende alle jaargetijden behouden de tuinen een onvoorstelbare schoonheid. De zomer is natuurlijk kleur- en geurrijk, maar ook de winter heeft zo haar charme. Daarnaast kunt u het kasteel bezichtigen, daarin lijkt u even terug in de tijd te gaan. Het kasteel is meerdere malen opnieuw gebouwd. De Kasteeltuinen beschikt over een horecagelegenheid met prachtig uitzicht op de tuinen. Kinderen vermaken zich prima op de minigolfbaan of in de speeltuin.

Meer informatie
  • Dagelijks bereikbaar
  • Flexibel betalen

    Bij Roompot Vakanties kunt u altijd kosteloos in termijnen betalen. De eerste termijn moet u binnen 15 dagen na het boeken betalen. Het totaalbedrag moet 4 weken voor aankomst betaald zijn.

  • Gratis wijzigen

    Wilt u extra's bijkboeken, uw reisgezelschap uitbreiden of wilt u wijzigen van periode of verblijf? Bij Roompot Vakanties kan dit tot 28 dagen voor uw aankomstdatum en zonder extra kosten. De Gastenservice helpt u graag bij het wijzigen van uw boeking.