Op onze corona informatiepagina vind je alles voor een onbezorgde vakantie bij Roompot.

Limburgs Museum

  • Regio: Limburg (NL)
  • Plaats: Venlo

Het Limburgs Museum in Venlo herinnert aan de Limburgse geschiedenis. Dat begint al bij de locatie van het museum. De bakstenen muur van het museum herinnert aan de stadsmuur die er ooit stond en de centrale museumgang met hangbruggen verwijst naar het spoorwegemplacement dat er ooit was. Maar natuurlijk zijn er ook genoeg voorwerpen bewaard gebleven van vroeger. Zeer interessant om te bekijken en te leren van het verleden. Niet alleen voor volwassenen, maar ook zeker leuk voor de jeugd. Was de keuken van vroeger vergelijkbaar met de keuken van nu? Hoe zag de klerenkast er uit? Wat kwam je allemaal tegen in een huis uit die tijd? Zo heeft het museum dus een vaste opzet en ook bepaalde vaste presentaties. Daarnaast zijn er echter ook tentoonstellingen die regelmatig wisselen.

Meer informatie
  • Dagelijks bereikbaar
  • Flexibel betalen

    Bij Roompot Vakanties kunt u altijd kosteloos in termijnen betalen. De eerste termijn moet u binnen 15 dagen na het boeken betalen. Het totaalbedrag moet 4 weken voor aankomst betaald zijn.

  • Gratis wijzigen

    Wilt u extra's bijkboeken, uw reisgezelschap uitbreiden of wilt u wijzigen van periode of verblijf? Bij Roompot Vakanties kan dit tot 28 dagen voor uw aankomstdatum en zonder extra kosten. De Gastenservice helpt u graag bij het wijzigen van uw boeking.