Op onze corona informatiepagina vind je alles voor een onbezorgde vakantie bij Roompot.

Museum De Locht

  • Regio: Limburg (NL)
  • Plaats: Melderslo

Ga naar de Locht in Melderslo (Noord-Limburg) en voel je thuis!

In dit museum ben je dicht bij de natuur. Je kunt mooie dingen beleven van vroeger: op de boerderij, het platteland. Het is boeiend om te ervaren dat de mens inventief en creatief omgaat met het leven op het platteland. Je krijgt er een boeiend beeld van de wijze waarop men tussen 1850 en 1950 leefde, woonde en werkte op het platteland. Ook zijn er diverse oude ambachten en kleding tentoongesteld en zijn er wisseltentoonstellingen.

Daarnaast gaat het ook over de moderne tijd: asperge, champignons en glastuinbouw in een moderne productie. Er is zo veel te zien en te beleven!

Voor groepen zijn er rondleidingen en arrangementen mogelijk. Op zondag zijn er demonstraties van o.a. oude ambachten en ook leuke (doe) activiteiten voor kinderen. Kijk op de website voor de actuele informatie.

Je wordt ontvangen door vrijwilligers, door mensen die houden van dit museum en die er graag zijn. Je zult je thuis voelen in hun gezelschap.

Meer informatie
  • Dagelijks bereikbaar
  • Flexibel betalen

    Bij Roompot Vakanties kunt u altijd kosteloos in termijnen betalen. De eerste termijn moet u binnen 15 dagen na het boeken betalen. Het totaalbedrag moet 4 weken voor aankomst betaald zijn.

  • Gratis wijzigen

    Wilt u extra's bijkboeken, uw reisgezelschap uitbreiden of wilt u wijzigen van periode of verblijf? Bij Roompot Vakanties kan dit tot 28 dagen voor uw aankomstdatum en zonder extra kosten. De Gastenservice helpt u graag bij het wijzigen van uw boeking.