Op onze corona informatiepagina vind je alles voor een onbezorgde vakantie bij Roompot.

Oorlogsmuseum

  • Regio: Noord-Brabant
  • Plaats: Overloon

Het Liberty Park in Overloon bestaat uit het Nationaal Oorlogs- en Verzetsmuseum en het Marshall Museum. In het Nationaal Oorlogs- en Verzetsmuseum staat het leven tijdens de Tweede Wereldoorlog centraal. Hoe gingen de Nederlanders om met de onderdrukking door de Duitsers? Hoe hebben er zoveel doden kunnen vallen? Ook wordt er uitgebreid stil gestaan bij de gebeurtenissen omtrent de Slag om Overloon, de zwaarste tankslag ooit op Nederlandse bodem. In het Marshall Museum kunt u meer dan tweehonderd vlieg-, voer- en vaartuigen bewonderen. Dit geeft een goed overzicht van het militaire materieel in de Tweede Wereldoorlog. Voor kinderen is het museum ook erg leuk; er zijn namelijk speurtochten uitgezet. In het museumcafé kunt u alles op u in laten werken onder het genot van een hapje en drankje.

Meer informatie
  • Dagelijks bereikbaar
  • Flexibel betalen

    Bij Roompot Vakanties kunt u altijd kosteloos in termijnen betalen. De eerste termijn moet u binnen 15 dagen na het boeken betalen. Het totaalbedrag moet 4 weken voor aankomst betaald zijn.

  • Gratis wijzigen

    Wilt u extra's bijkboeken, uw reisgezelschap uitbreiden of wilt u wijzigen van periode of verblijf? Bij Roompot Vakanties kan dit tot 28 dagen voor uw aankomstdatum en zonder extra kosten. De Gastenservice helpt u graag bij het wijzigen van uw boeking.