Op onze corona informatiepagina vind je alles voor een onbezorgde vakantie bij Roompot.

Speelpark Klein Zwitserland

  • Regio: Limburg (NL)
  • Plaats: Tegelen

Speelpark Klein Zwitserland in Tegelen is een uitgestrekt avonturenpark met ontdekkingsbos waar kinderen enorm veel plezier beleven. Met onder andere een golfbaan, een zintuigenpad, een speeltuin, een waterspeelplaats en veel extra evenementen biedt het speelpark diverse mogelijkheden voor de kinderen. Kleine en grote avonturiers kijken hun ogen uit in het speelpark. Grote hoogteverschillen en overal bossen, struiken en slingerpaadjes maken het een heel erg leuk speelgebied. Met de hoogste schommel van Nederland en de langste buisglijbaan van Europa staan er een aantal bijzondere speeltoestellen. Maar natuurlijk biedt het park nog veel meer speelplezier met bijvoorbeeld een kruip-en-sluipbos, hutten en allerlei tunneltjes. Het park beschikt over een paviljoen waar een hapje en drankje kan worden genuttigd.

Meer informatie
  • Dagelijks bereikbaar
  • Flexibel betalen

    Bij Roompot Vakanties kunt u altijd kosteloos in termijnen betalen. De eerste termijn moet u binnen 15 dagen na het boeken betalen. Het totaalbedrag moet 4 weken voor aankomst betaald zijn.

  • Gratis wijzigen

    Wilt u extra's bijkboeken, uw reisgezelschap uitbreiden of wilt u wijzigen van periode of verblijf? Bij Roompot Vakanties kan dit tot 28 dagen voor uw aankomstdatum en zonder extra kosten. De Gastenservice helpt u graag bij het wijzigen van uw boeking.