Op onze corona informatiepagina vind je alles voor een onbezorgde vakantie bij Roompot.

Toverland

  • Regio: Limburg (NL)
  • Plaats: Sevenum

Attractiepark Toverland in Sevenum is 365 dagen per jaar geopend en beschikt over outdoor- en indoorattracties. Kinderen beleven in Toverland gegarandeerd een betoverende dag. Zo kunnen ze zich vermaken op de speelweide, in de draaiende theekopjes en wie weet wagen de stoere kinderen zich aan het Kletterparcours. Voor de echte durfals is er echter nog veel meer. Wie durft in de houten achtbaan? Of zijn er waaghalzen die in de wildwaterschommel Scorpios durven stappen? Toverland is een attractiepark dat geschikt is voor alle leeftijden. Zo is er naast de razendsnelle achtbaan ook een juniorachtbaan. Natuurlijk biedt het park ook voldoende horeca-aanbod.

Meer informatie
  • Dagelijks bereikbaar
  • Flexibel betalen

    Bij Roompot Vakanties kunt u altijd kosteloos in termijnen betalen. De eerste termijn moet u binnen 15 dagen na het boeken betalen. Het totaalbedrag moet 4 weken voor aankomst betaald zijn.

  • Gratis wijzigen

    Wilt u extra's bijkboeken, uw reisgezelschap uitbreiden of wilt u wijzigen van periode of verblijf? Bij Roompot Vakanties kan dit tot 28 dagen voor uw aankomstdatum en zonder extra kosten. De Gastenservice helpt u graag bij het wijzigen van uw boeking.