Over Resort Arcen

Handige informatie over Resort Arcen!

Hier vindt u alle informatie die voor, tijdens of na uw verblijf op Resort Arcen van pas kan komen! Ongeveer 2 weken voor uw aankomst op ons park ontvangt u nog extra aanreisinformatie. Heeft u nog andere vragen omtrent uw verblijf op Resort Arcen? Neem dan contact met ons op via ons contactformulier. We proberen uw vraag zo snel mogelijk te beantwoorden!

Aankomst en vertrek

Aankomst
U kunt uw accommodatie op de dag van aankomst na 15:00 uur betrekken.

Vertrek
De uiterste vertrektijd op de dag van vertrek is om 10:00 uur.

Openingstijden receptie

Maandag 09:00 - 17:00 uur
Dinsdag 09:00 - 17:00 uur
Woensdag 09:00 - 17:00 uur
Donderdag 09:00 - 17:00 uur
Vrijdag 09:00 - 20:00 uur
Zaterdag 09:00 - 17:00 uur
Zondag 09:00 - 17:00 uur

Het is mogelijk om aan te komen op bovengenoemde openingstijden. Indien u door omstandigheden niet in staat bent binnen deze openingstijden aan te komen dan dient u contact op te nemen met de receptie op telefoonnummer: 077-35 60 130.

Adres & routebeschrijving

Adres:
Resort Arcen
Dorperheideweg 12
5944 NK Arcen

Telefoonnummer receptie: 077-35 60 130

Een routeplanner naar ons park vindt u op onze routepagina, zodat u veilig en ontspannen op ons park arriveert!

Parkeerinformatie

Het chaletpark gedeelte op ons park is autovrij (chalets, woodgalows, buitenverblijven en verandawoningen). Hier dient de auto op het centrale parkeerterrein te worden geparkeerd. Bij de villa's kunt u uw auto bij uw accommodatie parkeren.

Borg

Tijdens uw verblijf in een van de accommodaties van Resort Arcen vragen wij u om een borg om er voor te zorgen dat de accommodatie in dezelfde perfecte staat wordt achtergelaten als aan de start van uw verblijf. Wij vragen u dan ook bij aankomst op ons park het machtigingsformulier te tekenen, waarmee u ons machtigt om de borg in te houden wanneer de accommodatie niet volgens de regels wordt achtergelaten. Een voorbeeld van dit formulier vindt u hier.

Bed en keukenlinnen

Bedlinnen zijn verplicht om te huren. Mocht u bij uw reservering een kinderbedje besteld hebben dan is hiervoor geen bedlinnen aanwezig. Wij verzoeken u dit zelf mee te nemen. Hand- en theedoeken kunt u zelf meenemen of huren bij de receptie. Het badlinnen bestaat uit een badlaken en een handdoek. Het keukenlinnen bestaat uit 1 theedoek en 1 handdoek.

Bezoekers

Overnachtende bezoekers dienen bij de receptie te worden aangemeld en hiervoor dient toeristenbelasting en bedlinnen te worden betaald.

Foto's

Vakantiebungalow
Bungalow
Vakantiepark voor het gezin
Website realisatie en online marketing: SeeMeOnline