Reviews

Resort Arcen scoort gemiddeld een 8,6

Dit is het gemiddelde cijfer uit 8.120 beoordelingen

Aanbevelen
Algehele verblijf
Eetgelegenheden
Kindvriendelijkheid
Parkreceptie
Schoonmaak
Supermarkt
Zwembad

Anoniem17 Sep 2020

Algehele verblijf
Aanbevelen
Parkreceptie
Eetgelegenheden
Schoonmaak

Mooie omgeving, heerlijk fietsen

Anoniem17 Sep 2020

Algehele verblijf
Aanbevelen
Parkreceptie
Eetgelegenheden
Supermarkt
Schoonmaak

Puur vanwege de schoonmaak van ons huis de keuken was vies de deuren waren vies de grond plakte nog aan alle kanten. Omdat wij in de Corona tijd zijn geweest vind ik dat dit echt beter had gemoeten want wij hebben dit zelf maar schoon gemaakt omdat we dan wel weten dat het schoon is. Later hebben wij nog een klacht ingediend bij de receptie.

Stephanie15 Sep 2020

Algehele verblijf
Aanbevelen
Parkreceptie
Zwembad
Eetgelegenheden
Supermarkt
Kindvriendelijkheid
Schoonmaak

Wij hebben een hele fijne vakantie gehad bij Roompot Resort Arcen. Onze dochter van 3 heeft zich enorm vermaakt in de speeltuinen, het zwembad en met het animatie aanbod. Het eten in de restaurants was prima, zowel qua kwaliteit als prijs. Vooral het vriendelijke personeel hier zorgde er voor dat we graag terug kwamen om te lunchen, te dineren of even een ijsje te eten.
Het enige wat voor ons een minpunt was, was de schoonmaak en het onderhoud van het huisje. Bij aankomst konden we gelijk wat defecten melden bij de receptie en hebben we de badkamer zelf nog even schoongemaakt. De jetstream douche was verkalkt, waardoor de jetstream functie niet deed wat hij moest doen, en was de staat van de cabine ook wat smoezelig. In een huisje met een sauna moet er goed geventileerd worden, maar wij denken dat vele gasten voor ons dat niet hebben gedaan te zien aan de vochtvlekken in de gordijnen en aan de kozijnen.

Jules Wolff15 Sep 2020

Algehele verblijf
Aanbevelen
Parkreceptie
Eetgelegenheden
Supermarkt
Schoonmaak

We voelden ons er gelijk thuis.

Anoniem15 Sep 2020

Algehele verblijf
Aanbevelen
Parkreceptie
Supermarkt
Schoonmaak

Anoniem15 Sep 2020

Algehele verblijf
Aanbevelen
Parkreceptie
Zwembad
Kindvriendelijkheid
Schoonmaak

We hebben met onze familie genoten in ons 12 persoonshuis. We wonen allemaal maar 5 km van resort arcen. Maar hadden totaal niet het gevoel dat t dichtbij was. We voelden ons allemaal echt op vakantie. Dit weekend heeft ons doen besluiten dat we eigenlijk best n andere x weer dichtbij willen. Bedankt !! Dorien Kleven

Harrie van Herpen15 Sep 2020

Algehele verblijf
Aanbevelen
Parkreceptie
Eetgelegenheden
Supermarkt
Schoonmaak

Mooi park en ligging maar het onderhoud van het huis mag beter ,idem schoonmaak .

Hugo Detz14 Sep 2020

Algehele verblijf
Aanbevelen
Parkreceptie
Eetgelegenheden
Supermarkt
Schoonmaak

De schoonmaak had wat dingen over het hoofd gezien. Senseo apparaat waar nog water in het reservoir zat, stond in het keukenkastjes. De opgiet emmer in de sauna stond ook nog water in. Mijns inziens, niet gecontroleerd.

Erg jammer want verder was het goed op het park

Anoniem14 Sep 2020

Algehele verblijf
Aanbevelen
Parkreceptie
Supermarkt
Kindvriendelijkheid
Schoonmaak

Het is jammer dat de tuinen waar honden welkom zijn niet helemaal afgesloten zijn, dit was trouwens ook een probleem voor één van de kleinkinderen met een geestelijke beperking. We hebben dit opgelost door een auto te parkeren voor het open stuk en de rest te blokkeren met tuinstoelen.

Jan Kat14 Sep 2020

Algehele verblijf
Aanbevelen
Parkreceptie
Zwembad
Eetgelegenheden
Kindvriendelijkheid
Schoonmaak

Comfortabel en ruim huis in mooie omgeving.