Op onze corona informatiepagina vind je alles voor een onbezorgde vakantie bij Roompot.

Reviews

Resort Arcen scoort gemiddeld een 8,6

Dit is het gemiddelde cijfer uit 8.757 beoordelingen

Aanbevelen
Algehele verblijf
Eetgelegenheden
Kindvriendelijkheid
Parkreceptie
Schoonmaak
Supermarkt
Zwembad

Naam: Henk Pater
Datum: 13 januari 2021

Algehele verblijf
Aanbevelen
Parkreceptie
Supermarkt
Schoonmaak

Heerlijk die bovenverdieping met het sauna plein voor ons tweeën. En gezamenlijk met zn vieren in de jacuzzi die super van temperatuur was!! Top!!

Naam: Anoniem
Datum: 13 januari 2021

Algehele verblijf
Aanbevelen
Parkreceptie
Schoonmaak

Het was een heerlijk huisje en ligging ook prima service na wat kleine klachtjes snel opgelost en vriendelijk personeel dus volgende keer kom ik graag terug

Naam: Anoniem
Datum: 13 januari 2021

Algehele verblijf
Aanbevelen
Parkreceptie
Supermarkt
Schoonmaak

Huisje was super met alles wat we erbij hadden.. jacuzzi was super... golfkarretje ook gebruikt en zeer makkelijk.. wat wel jammer was dat 2 keer aan toe op de zelfde dag iemand voor de deur stond rond 10 uur vond dat een beetje vroeg

Naam: LH Stadhouders
Datum: 12 januari 2021

Algehele verblijf
Aanbevelen
Parkreceptie
Supermarkt
Schoonmaak

De vriendelijke ontvangst met de juiste informatie omtrent onze ligging en de behulpzame inlichtingen.
enig nadelig punt is de schoonmaak van de villa265 van de buitenkant plus groenvoorziening en terras met tafel en stoelen(mischien het weer wat natuurlijk niet zo meewerkte maar toch kon beter schoon zijn.)
Maar voor de rest een dikke 9

Naam: Raees Abdoel
Datum: 12 januari 2021

Algehele verblijf
Aanbevelen
Parkreceptie
Supermarkt
Kindvriendelijkheid
Schoonmaak

Naam: Anoniem
Datum: 11 januari 2021

Algehele verblijf
Aanbevelen
Parkreceptie
Supermarkt
Schoonmaak

Wij hebben twee heerlijke weken gehad in Resort Arcen. We hebben genoten van het luxueuze huisje en de rustige ligging.

Naam: Patryk Hillebrand
Datum: 11 januari 2021

Algehele verblijf
Aanbevelen
Parkreceptie
Supermarkt
Kindvriendelijkheid
Schoonmaak

Hele mooi huisje, maar qua onderhoud kan er wel een slag gemaakt worden. Kit randen zijn wel echt aan vervanging toe, dat zorgt voor een slordig gezicht, zonde.

Naam: Anoniem
Datum: 08 januari 2021

Algehele verblijf
Aanbevelen
Parkreceptie
Supermarkt
Schoonmaak

Dit keer verbleven we in het park in Arcen (vakantieresort) en wat een prachtige ligging! tegen een heuvel aan met genoeg wandelmogelijkheden in de omgeving. We zijn met 2 honden geweest en we hebben ons ondanks de lockdown goed kunnen vermaken in de prachtige natuur. Het park zelf is goed onderhouden, villas zijn netjes en de faciliteiten, ondanks de beperkingen, ruim voldoende. Vriendelijk personeel, zowel bij de receptie, supermarkt als de restaurants. Eten was goed en met de Corona maatregelen goed geregeld. De Villa was ruim en voldeed aan alle gemakken.

Naam: Anoniem
Datum: 07 januari 2021

Algehele verblijf
Aanbevelen
Parkreceptie
Schoonmaak

Mooie ligging, jammer dat weer niet mee zat. Schitterende wandel- en fietsroutes. Voldoende privacy rondom accommodatie. Komen zeker terug, als Covid voorbij is. Alles duidelijk, helder en keurig verzorgd. Schitterend park als alles kan draaien.

Naam: Marc van Zijl
Datum: 06 januari 2021

Algehele verblijf
Aanbevelen
Parkreceptie
Supermarkt
Kindvriendelijkheid
Schoonmaak

Ontspannend. Ondanks de kou en maatregelen genoten van de rust en de mooie omgeving.

  • Dagelijks bereikbaar
  • Flexibel betalen

    Bij Roompot Vakanties kunt u altijd kosteloos in termijnen betalen. De eerste termijn moet u binnen 15 dagen na het boeken betalen. Het totaalbedrag moet 4 weken voor aankomst betaald zijn.

  • Gratis wijzigen

    Wilt u extra's bijkboeken, uw reisgezelschap uitbreiden of wilt u wijzigen van periode of verblijf? Bij Roompot Vakanties kan dit tot 28 dagen voor uw aankomstdatum en zonder extra kosten. De Gastenservice helpt u graag bij het wijzigen van uw boeking.