Op onze corona informatiepagina vind je alles voor een onbezorgde vakantie bij Roompot.

Vakantie Nederland

Een vakantie in Nederland raakt de laatste jaren steeds meer in trek en dat is goed te begrijpen. Ieder heeft zijn eigen redenen voor een vakantie Nederland, maar steeds meer Nederlanders en vakantiegangers uit onze buurlanden besluiten om hun vakantie in Nederland te vieren. Het drukke dagelijks leven zorgt er vaak voor dat we weinig tijd hebben om even onze rust te pakken en de mooie plekken van ons eigen land te ontdekken.

Tijdens jouw vakantie Nederland kun je namelijk ook heerlijk genieten van een prachtige omgeving en een heerlijke accommodatie. Heerlijk ontspannen en genieten van comfortabele faciliteiten op ons park, of er op uit trekken om nieuwe plekjes van ons eigen land te ontdekken. Doordat jouw vakantiehuis Nederland niet zo ver van huis is arriveer je veel eerder in je heerlijke bungalow, en geniet je dus eerder van het heerlijke vakantiegevoel. Hiervoor hoef je geen uren in de auto te zitten, iets wat kinderen en huisdieren ook wel kunnen waarderen!

Vakantie Nederland: kies uw perfecte accommodatie!

Genieten van je vakantie Nederland doe je nergens zo goed als op Vakantiepark Resort Arcen. Op ons vakantiepark Nederland geniet je in een van onze vele accommodaties, die voor vele verschillende bezoekers geschikt zijn. Zo zijn er verschillende comfortklassen, zodat je de kwaliteit en uitrusting van de woning aan kunt passen aan je eigen eisen. Zo boek je bijvoorbeeld een woning met een zonnebank en een sauna, of een heerlijke haard in de woonkamer. Ook vind je op ons park huizen in diverse formaten. Of je nu met je gezin komt, of met de hele familie, bij ons kun je met tot wel 20 personen in dezelfde woning terecht!

Ontdek onze accommodaties

Uitgebreide faciliteiten

Tijdens je vakantie Nederland ontbreekt het je aan niets. Op ons park tref je alle faciliteiten die je nodig hebt voor een perfecte vakantie in eigen land! De echte zwemliefhebbers zullen het strandbad en het verwarmde binnenbad absoluut kunnen waarderen. Ook is het heerlijk om lekker op het strand aan het water te vertoeven, door lekker van de zon te genieten, zandkastelen te bouwen met je kinderen of lekker een boek te lezen. Op ons park vind je ook een visvijver, waar visliefhebbers kunnen genieten van een visvakantie Nederland. Rondom de vijver staan een aantal chalets, zodat de echte visliefhebbers niet ver met hun uitrusting hoeven te lopen.

Ontdek onze faciliteiten

Een voordelige vakantie Nederland

Door je vakantie in Nederland te vieren bespaar je al flink op uw reiskosten, maar ander voordeel is natuurlijk ook altijd mooi meegenomen. Je kunt je vakantie Nederland nog voordeliger maken door gebruik te maken van een van onze aanbiedingen. Zo zijn er diverse aanbiedingen voor de vakantieperiodes, maar je kunt ook het hele jaar door gebruik maken van onze Last minute Nederland aanbieding. Zo boek je op het laatste moment jouw vakantie Nederland wel heel voordelig!

Ontdek onze aanbiedingen
<