Op onze corona informatiepagina vind je alles voor een onbezorgde vakantie bij Roompot.

Vakantie Nederland

Een vakantie in Nederland raakt de laatste jaren steeds meer in trek en dat is goed te begrijpen. Ieder heeft zijn eigen redenen voor een vakantie Nederland, maar steeds meer Nederlanders en vakantiegangers uit onze buurlanden besluiten om hun vakantie in Nederland te vieren. Het drukke dagelijks leven zorgt er vaak voor dat we weinig tijd hebben om even onze rust te pakken en de mooie plekken van ons eigen land te ontdekken.

Tijdens uw vakantie Nederland kunt u namelijk ook heerlijk genieten van een prachtige omgeving en een heerlijke accommodatie. Heerlijk ontspannen en genieten van comfortabele faciliteiten op ons park, of er op uit trekken om nieuwe plekjes van ons eigen land te ontdekken. Doordat uw vakantiehuis Nederland niet zo ver van huis is arriveert u veel eerder in uw heerlijke bungalow, en geniet u dus eerder van het heerlijke vakantiegevoel. Hiervoor hoeft u geen uren in de auto te zitten, iets wat kinderen en huisdieren ook wel kunnen waarderen!

Vakantie Nederland: kies uw perfecte accommodatie!

Genieten van uw vakantie Nederland doet u nergens zo goed als op Vakantiepark Resort Arcen. Op ons vakantiepark Nederland geniet u in een van onze vele accommodaties, die voor vele verschillende bezoekers geschikt zijn. Zo zijn er verschillende comfortklassen, zodat u de kwaliteit en uitrusting van de woning aan kunt passen aan uw eigen eisen. Zo boekt u bijvoorbeeld een woning met een zonnebank en een sauna, of een heerlijke haard in de woonkamer. Ook vind u op ons park huizen in diverse formaten. Of u nu met uw gezin komt, of met de hele familie, bij ons kunt u met tot wel 20 personen in dezelfde woning terecht!

Ontdek onze accommodaties

Uitgebreide faciliteiten

Tijdens uw vakantie Nederland ontbreekt het u aan niets. Op ons park treft u alle faciliteiten die u nodig heeft voor een perfecte vakantie in eigen land! De echte zwemliefhebbers zullen het strandbad en het verwarmde binnenbad absoluut kunnen waarderen. Ook is het heerlijk om lekker op het strand aan het water te vertoeven, door lekker van de zon te genieten, zandkastelen te bouwen met uw kinderen of lekker een boek te lezen. Op ons park vind u ook een visvijver, waar visliefhebbers kunnen genieten van een visvakantie Nederland. Rondom de vijver staan een aantal chalets, zodat de echte visliefhebbers niet ver met hun uitrusting hoeven te lopen.

Ontdek onze faciliteiten

Een voordelige vakantie Nederland

Door uw vakantie in Nederland te vieren bespaart u al flink op uw reiskosten, maar ander voordeel is natuurlijk ook altijd mooi meegenomen. U kunt uw vakantie Nederland nog voordeliger maken door gebruik te maken van een van onze aanbiedingen. Zo zijn er diverse aanbiedingen voor de vakantieperiodes, maar kunt u ook het hele jaar door gebruik maken van onze Last minute Nederland aanbieding. Zo boekt u op het laatste moment uw vakantie Nederland wel heel voordelig!

Ontdek onze aanbiedingen
  • Dagelijks bereikbaar
  • Flexibel betalen

    Bij Roompot Vakanties kunt u altijd kosteloos in termijnen betalen. De eerste termijn moet u binnen 15 dagen na het boeken betalen. Het totaalbedrag moet 4 weken voor aankomst betaald zijn.

  • Gratis wijzigen

    Wilt u extra's bijkboeken, uw reisgezelschap uitbreiden of wilt u wijzigen van periode of verblijf? Bij Roompot Vakanties kan dit tot 28 dagen voor uw aankomstdatum en zonder extra kosten. De Gastenservice helpt u graag bij het wijzigen van uw boeking.