Op onze corona informatiepagina vind je alles voor een onbezorgde vakantie bij Roompot.

Vakantie Noord-Limburg: een mooie omgeving en leuke dagjes uit

Bent u al eens op vakantie geweest naar Noord-Limburg? Het is zeker de moeite waard! Een vakantie in Noord-Limburg staat gelijk aan een vakantie van rust, een prachtige omgeving en leuke dagjes uit. Ideaal dus voor elk type vakantie!

Welke villa van Vakantiepark Resort Arcen past bij u?

Of u nu met een hele groep vrienden of met uw gezin op vakantie wilt, ons vakantiepark heeft voor iedereen een type vakantiehuis Noord-Limburg. Er zijn villa’s voor vier personen, maar ook voor twintig personen! Daarnaast kunt u kiezen uit verschillende typen, zoals comfort en luxe villa’s. Of u kiest voor een wellness villa: een volledige villa met verschillende sauna’s en een jacuzzi. Dat is pas genieten op uw vakantie Noord-Limburg!

Ontdek onze accommodaties

De leukste uitjes voor een vakantie in Noord-Limburg

Een Noord-Limburg vakantie is de ideale vakantie als u op zoek bent naar een mooie omgeving met leuke dagjes uit. In de omgeving van Vakantiepark Resort Arcen zijn ontzettend veel leuke uitjes die u, met of zonder kinderen, kunt ondernemen. U kunt bijvoorbeeld genieten van de Kasteeltuinen Arcen, of naar de Hertog Jan Brouwerij gaan voor een rondleiding. Met kinderen is het leuk om Toverland te ontdekken, of naar speelparadijs Ballorig te gaan. U ziet het al, een vakantie Noord-Limburg is een ideale vakantie om te genieten!

Ontdek de omgeving

Faciliteiten op Vakantiepark Resort Arcen

Als u dan op vakantie Noord-Limburg gaat, is het belangrijk dat u zich thuis voelt op het park. Daarom heeft Vakantiepark Resort Arcen een aantal faciliteiten, om het u zo gemakkelijk mogelijk te maken. Zo is er een heerlijk terras waar u de zonnige avonden kunt doorbrengen, er is een restaurant waar u heerlijk kunt eten, of u gaat naar het overdekte zwembad als er een dagje minder mooi weer is.

Ontdek onze faciliteiten
<