Op onze corona informatiepagina vind je alles voor een onbezorgde vakantie bij Roompot.

Een heerlijke visvakantie Nederland beleeft u op Resort Arcen!

Vaak wordt er gedacht dat een visvakantie alleen in het buitenland wordt aangeboden. Ons eigen land bied echter een heleboel mogelijkheden voor een perfecte visvakantie Nederland. Je bespaart hiermee een flinke reistijd, terwijl je de mooiste plekjes van ons eigen land leert kennen. In Limburg zijn een hoop bijzondere visplekjes te vinden waar je je hengel(s) perfect kunt uitwerpen! Heb je zin in een heerlijke visvakantie Nederland? Kom dan genieten van het prachtige Limburg!

Vissen in de omgeving van Arcen

Voor een visvakantie in Limburg ben je bij Resort Arcen aan het juiste adres. In de omgeving van ons park kan een echte visser zich helemaal laten gaan. Wat dacht je bijvoorbeeld van nachtvissen op de maas? Ook de verschillende beken die door Noord-Limburg stromen bieden genoeg uitdaging voor een heerlijke dag aan het water. Houd je er wel rekening mee dat je voor het vissen op de meeste locaties een VISpas nodig heeft. Meer informatie over de VISpas en vissen in Limburg vind je op de website van Sportvisserij Limburg.

Ontdek de omgeving

Een heerlijke visvakantie Limburg!

Als je op zoek bent naar een heerlijke visvakantie, dan ben je bij Vakantiepark Resort Arcen aan het goede adres! Wij bieden je alle mogelijkheden en comfort om optimaal van jouw visvakantie Nederland te genieten. Naast comfortabele bungalows die als goede uitvalsbasis dienen vind je op ons park ook een leuke visvijver waar je kunt vissen als je eens geen zin hebt om er op uit te trekken. Onze chalets zijn handig gesitueerd rondom de visvijver, zodat je niet ver met je spullen hoeft te tillen. Natuurlijk is het ook leuk om hier samen met je kinderen te vissen, en zo een ultieme vakantie in Venlo te beleven!

Ontdek onze accommodaties

Vissen zonder zorgen!

Vind je het heerlijk om te vissen, maar gaat de rest van het gezin liever iets anders doen? Ook dit is geen probleem op Vakantiepark Resort Arcen. Kinderen kunnen lekker met een schepnetje proberen of ze ook iets kunnen vangen, of zich vermaken bij de kinderboerderij, in het zwembad of in een van de speeltuinen. De uitgebreide faciliteiten bieden genoeg vertier voor het gehele gezin. Ook in de omgeving van ons park is er genoeg te beleven. Je kunt je visvakantie Nederland dus prima combineren met diverse uitstapjes in de omgeving. Vakantiepark Resort Arcen biedt jou een heerlijke visvakantie Nederland zonder zorgen!

Ontdek onze faciliteiten
<