Op onze corona informatiepagina vind je alles voor een onbezorgde vakantie bij Roompot.

Een heerlijke visvakantie Nederland beleeft u op Resort Arcen!

Vaak wordt er gedacht dat een visvakantie alleen in het buitenland wordt aangeboden. Ons eigen land bied echter een heleboel mogelijkheden voor een perfecte visvakantie Nederland. U bespaart hiermee een flinke reistijd, terwijl u de mooiste plekjes van ons eigen land leert kennen. In Limburg zijn een hoop bijzondere visplekjes te vinden waar u uw hengel(s) perfect kunt uitwerpen! Heeft u zin in een heerlijke visvakantie Nederland? Kom dan genieten van het prachtige Limburg!

Vissen in de omgeving van Arcen

Voor een visvakantie in Limburg bent u bij Resort Arcen aan het juiste adres. In de omgeving van ons park kan een echte visser zich helemaal laten gaan. Wat dacht u bijvoorbeeld van nachtvissen op de maas? Ook de verschillende beken die door Noord-Limburg stromen bieden genoeg uitdaging voor een heerlijke dag aan het water. Houdt u er wel rekening mee dat u voor het vissen op de meeste locaties een VISpas nodig heeft. Meer informatie over de VISpas en vissen in Limburg vindt u op de website van Sportvisserij Limburg.

Ontdek de omgeving

Een heerlijke visvakantie Limburg!

Als u op zoek bent naar een heerlijke visvakantie, dan bent u bij Vakantiepark Resort Arcen aan het goede adres! Wij bieden u alle mogelijkheden en comfort om optimaal van uw visvakantie Nederland te genieten. Naast comfortabele bungalows die als goede uitvalsbasis dienen vindt u op ons park ook een leuke visvijver waar u kunt vissen als u eens geen zin hebt om er op uit te trekken. Onze chalets zijn handig gesitueerd rondom de visvijver, zodat u niet ver met uw spullen hoeft te tillen. Natuurlijk is het ook leuk om hier samen met uw kinderen te vissen, en zo een ultieme vakantie in Venlo te beleven!

Ontdek onze accommodaties

Vissen zonder zorgen!

Vindt u het heerlijk om te vissen, maar gaat de rest van het gezin liever iets anders doen? Ook dit is geen probleem op Vakantiepark Resort Arcen. Kinderen kunnen lekker met een schepnetje proberen of ze ook iets kunnen vangen, of zich vermaken bij de kinderboerderij, in het zwembad of in een van de speeltuinen. De uitgebreide faciliteiten bieden genoeg vertier voor het gehele gezin. Ook in de omgeving van ons park is er genoeg te beleven. U kunt uw visvakantie Nederland dus prima combineren met diverse uitstapjes in de omgeving. Vakantiepark Resort Arcen biedt u een heerlijke visvakantie Nederland zonder zorgen!

Ontdek onze faciliteiten
  • Dagelijks bereikbaar
  • Flexibel betalen

    Bij Roompot Vakanties kunt u altijd kosteloos in termijnen betalen. De eerste termijn moet u binnen 15 dagen na het boeken betalen. Het totaalbedrag moet 4 weken voor aankomst betaald zijn.

  • Gratis wijzigen

    Wilt u extra's bijkboeken, uw reisgezelschap uitbreiden of wilt u wijzigen van periode of verblijf? Bij Roompot Vakanties kan dit tot 28 dagen voor uw aankomstdatum en zonder extra kosten. De Gastenservice helpt u graag bij het wijzigen van uw boeking.